KEZDŐOLDAL KÖZÖSSÉGI OLDAL EGYESÜLETI OLDAL ARCHIVUM KERESÉS KAPCSOLAT
2019. április 21., vasárnap | 16. hét | Konrád névnapja van    

Információk
Csevegő
Rendezvények
Beszámolók
Fórum
Képgaléria
Blog
Chat
Videók
DDR múzeum
Telekocsi
 
Brunecker István albumába új kép került feltöltésre
Érkezés Neptun hajógyár 1971


 
Motyogásaim
Na, Kedveskéim! Eddig csak olvastam, most írok is Nektek! A közelmúltban lejárt az útlevelem. Szinte hallom, kérdezitek, minek az öregasszonynak az...
Tovább>>


 
Jelölőbizottság
Tisztelt Egyesületi TagokA közgyűlési meghívóból is értesülhettetek, hogy 2019-ben teljes tisztújítás lesz. Így a közgyűlésen az E...

Tovább>>


 
Húsvéti előkészületek beszámoló
Kedves Regisztrált Tagok! A húsvéti előkészületek, gyermekek részére meghirdetett kézműves programját az utolsó pillanatban át kellett tennünk más...
Tovább>>

Beszámolók

Horgász Kirándulás Kiskunlacházán
Bobák János [bovill] - 2018-08-20 21:46:16
Egyesületi programtervezetünk szerint augusztusban horgász kirándulás, horgászverseny volt meghirdetve, amit augusztus 17-18-19-én tervezetnek megfelelően tartottuk meg.
Horgász kirándulásunkat Kiskunlacháza és Bugyi település közötti Öregállás tóra szerveztük meg, résztvevők szerint is jó választás volt.
Horgászprogramon 20 fő vett rész, a két napos összejövetel főprogramja a 24 órás horgász verseny volt. Verseny péntek 17:00 és szombat 17:00 közötti időpontban került megrendezésre.
Pénteken 16:45 kor a verseny szabályai kihirdetésre kerültek és minden versenyző egy emléklapot kapott részvételérét. Horgász versenyen tíz fő vett rész, de mindenkinek voltak támogató családtagjai vagy barátai. Péntek este a verseny elindítása után a bogrács sem maradhatott üresen ezért abba hamar belékerült minden, ami egy jó puszta gulyáshoz kell. Szakácsunk Kovács Zoltán (NDK-s múzeum pártoló tagja volt). Este nyolc óra kőrül mindenki örült a finom vacsorának. Terméseztessen a torkunk nedvesítéséről is gondoskodtunk pálinka, sör, bor, víz formájában ki-ki a vérmérséklete szerint.
Időjárás nagyon jó volt mind a két nap 30-33 fok melegben voltunk a tó partján ezért szombati napon, aki tehette az árnyékos helyeket kereste.
Szombat este 17:00-kor a verseny zárása megtörtént utána a halak összesítése és az eredményhirdetés következett. Ünnepélyes eredményhirdetésre 19:30-kor került sor ahol az első három helyezett versenyző Emléklapot és a felajánlót, díjakat is átvehette.
Első díj egy üveg whisky és egy hamburger rácssütő volt, második díj egy üveg Egri Bikavér, a harmadik egy üvegpezsgő és terméseztessen, mind a három helyezet a helyezésének megfelelő EMLÉKLLAPOT vehetett át.
Szombatesti program azon társainknak, akik maradtak a második éjszakára azoknak horgászat, beszélgetés és finom grill vacsora volt a jutalma, Polyák Laci jóvoltából.

Vasárnap 10 óra körül mindenki haza indult egy élményekben gazdag hétvége után.

NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesülete 2018. évi 24 órás horgászversenyének a helyezettjei.

Első helyezet:
Tóth István (Pedro) 5 db hal súly 13,650 kg
Második helyezet:
Kira Borgman Mészáros 4db hal 12,805 kg
(17 éves Mészáros Imre lánya)
Harmadik helyezet:
Karácsony László 2db hal 8.05 kg
NDK-s Múzeum pártoló tagja)

Versenyben csak 2kg feletti nemes halak számítottak, versenyben így összesen 39.05kg kifogott hal lett regisztrálva. Körülbelül hasonló súlyúban kerültek még halak a horgokra, amik terméseztessen a verseny kiírás szerint nem kerültek be számításra, mert nem érték el a 2kg súlyhatárt.
Reméljük, hogy ezzel a második horgász kirándulásunkkal már hagyományt teremtettünk és 2019. évben is hasonló jó horgászhétvégén vehetünk részt.
Köszönjük a vendéglátónknak Muhar György Úrnak, hogy mindenben a segítségünkre volt.


NDK-s Magyarok közhasznú Egyesülete
Bobák János


Hozzászólások száma: 1
HOrgàszat augusztusban.
MÉSZÁROS IMRE [KOPASZ] - 2018-12-20 18:42:52
TÈNYLEG NAGYON JÒ VOLT MINDEN.KÖSZÖNET A SZERVEZŐKNEK.
BEJELENTKEZÉSEmlékezzen rám!

Bejelentkezés

Regisztráció

TÁMOGATÓINK
Derik Hungária
Cash Hungária Kft
TURUL ÉTTEREM ÉS PANZIÓ
J-ART SERVICE BUDEAPEST
NDK-s Kiállítás Budapest

PARTNER OLDALAK
Magyar Kulturális Egyesület Chemnitz és környéke honlapja
NDK-smagyarok.eu
Magyarok Hennigsdorfban
Dolgoztál az NDK-ban?
Magyar Egyesület Berlin e.V.
Németországi Magyarok
BICÓ és Bibolya oldala

LÁTOGATÓK AZ OLDALON
Oldalainkat 29 vendég és
2 tag böngészi

kis bányász, dakota,

Részletes online tagok listája

KI VAN A CHATEN?
Jelenleg 1 tag van a Chat-en.
Belépek a CHAT-re

LEGÚJABB TAGJAINK

Wöller István [WollerI]Pusztai János [Janospuszta01]Andrásik Zoltán [ha0dxzoli]Dudás Pálné [dudimari]Árkai Erzsébet (Böbe) [Bobe88]STATISZTIKA
  NDK-s Magyarok Egyesülete Webdesign: RÉVÉSZ COMPUTER és BDS Honlapkészítés: RÉVÉSZ COMPUTER